SINENSIS zorg en advies

Sterker door samenwerking

Interim management.

Als ondernemer bent u de spil van uw organisatie. Verantwoordelijk voor de aansturing van uw bedrijf, de uitvoering van de processen, de administratie, uw personeelsbeleid, de verantwoording naar bijvoorbeeld opdrachtgevers of netwerkpartners.

Als alles goed loopt geen probleem. Maar dan ineens wordt er veel extra's van u gevraagd, valt er onverwacht een belangrijke collega of partner uit of bent u tijdelijk hulp nodig bij een reorganisatie of verandering. 

 Ondernemers coaching.

Soms hebt u als ondernemer behoefte aan een andere blik op uw bedrijf. Iemand om mee te kunnen sparren. Of iemand die u een spiegel voor houdt. Maar u bent niet op zoek naar extra personeel. Wij kunnen u ondersteunen door samen met u een concreet coachingstraject af te spreken. Over het doel, de onderwerpen, het tijdstraject en de kosten maken we vooraf duidelijke afspraken. Op basis van een scherp uurtarief of een resultaatafspraak.


Tijdelijke management aanvulling.

Ineens moet u veel meer doen dan verwacht! Door de veranderende wetgeving in de zorg moet u aanbesteden naar de gemeente of vanuit uw administratie een produktie verantwoording opstellen voor uw opdrachtgevers. Een nieuw kwaliteitssysteem invoeren. Of u wilt graag een nieuw proces in uw bedrijf invoeren. Personeel trainen. Voor ons herkenbare vragen en processen. We helpen u graag door een belangrijk deel van de werkzaamheden voor u uit te voeren. Eenmaal op orde dragen we het aan u over. Wij maken met u vooraf duidelijke afspraken over de ondersteuning van uw proces of opdracht.


Interim management. 

Stel ineens valt op uw onderneming een belangrijke medewerker weg. Of u bent zelf tijdelijk minder inzetbaar.  Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u een verandering of reorganisatie wilt doorvoeren waarbij u de hulp van een buitenstaander met kennis van de sector goed kunt gebruiken. Met SINENSIS Zorg en advies kunt u  op een eenvoudige en betaalbare manier tijdelijke management ondersteuning of aanvulling inkopen.