SINENSIS zorg en advies

Sterker door samenwerking

Advies

 

Omdat je het als ondernemer al druk genoeg hebt met de uitvoering van je bedrijf helpt het als de informatie die je nodig hebt op een efficiënte manier beschikbaar komt. SINENSIS Zorg en advies kan u hierbij op verschillende manieren ondersteunen. 

Door onze ervaring kennen we het Midden en Klein Bedrijf en de praktische vragen die er leven. We weten hoe belangrijk het is om bij vragen op een praktijkgerichte manier te worden geholpen. We kunnen u adviseren bij verschillende facetten van uw bedrijfsvoering:


Zorgadvies: 

We kennen de gevolgen van de decentralisatie voor uw cliënten en voor u als ondernemer.  Hoe is de financiering van de zorg geregeld? Welke voorwaarden worden er aan uw dienstverlening gesteld? Welke ontwikkelingen zijn voor u belangrijk? Hoe speelt u er het beste op in?  


Bedrijfsadvies:

Met onze ervaring in het MKB kunnen we u helpen om uw bedrijfsvoering te optimaliseren. Van organisatorische vraagstukken tot opvolgingsproblematiek. We weten wat er speelt en helpen u graag.


Interim management:

U wilt tijdelijke personele of management ondersteuning. Of u zoekt iemand die u kan helpen bij het ontwikkelen en doorvoeren van een veranderproces. Wij kennen de zorgsector en kunnen u snel en accuraat ondersteunen. Zonder teveel inwerktijd.