SINENSIS zorg en advies

Sterker door samenwerking

Bedrijfsadvies.

Een ondernemer vaart natuurlijk op zijn eigen kompas. Maar voor het bepalen van de koers maakt hij of zij gebruik van verschillende hulpmiddelen. Die hulpmiddelen zijn belangrijk bij het snel en goed bepalen van de koers. Zonder de juiste gegevens en hulpmiddelen wordt het sturen lastig, soms zelfs onmogelijk.

Aan de basis staan natuurlijk de gegevens van je eigen bedrijf. Die wil je graag beoordelen in verhouding tot andere bedrijven, de ontwikkelingen in de mark of bijvoorbeeld verandering in wetgeving. Op die manier bepaal je in hoeverre je nog op koers ligt. 


Vereenvoudigen van uw administratie! 

Niet meer maar minder administratie en hierdoor meer overzicht op uw bedrijfsvoering. Inzicht in uw financiën en mogelijkheden. Door het samen met u eenvoudiger te maken verlagen  we de accountantskosten. Wij kunnen u helpen bij het efficiënt inrichten van uw administratie zodat u deze zelf op eenvoudige wijze kunt verwerken. Van droom naar realiteit!

Voor een goed bedrijfsplan en financieringsplan maken we samen met u een goede analyse van uw bedrijf, de bedrijfsvoering en de markt. Dit is de basis  voor de ontwikkeling van uw bedrijf. Met u maken we van uw een droom een haalbaar plan. Ook kunnen we u helpen bij de uitvoering van uw plan. Van financieringsaanvraag tot en met uitvoering. 


Vergroot de effectiviteit van uw organisatie!

De kracht van u zelf en uw personeel zijn bepalend voor de kracht van uw onderneming. Kent uw personeel de doelstellingen van uw bedrijf? Wat zijn de kerncompetenties van u en uw personeel? Leer ze kennen met bijvoorbeeld een PPA.  Samen met u vergroten we de kracht van uw organisatie.